Lymfedrænage behandling

Man kan vælge at få 1 behandling, men for at få den optimale behandling anbefales det at få følgende forløb over 5 gange:

1. behandling gives

2. behandling gives inde for samme uge

3. behandling gives efter 1 uge

4. behandling gives efter 1 uge

5. behandling gives efter 2 uger

Ved 5. behandling får man 10% i rabat på de behandlinger man har fået; gælder for både krop og ansigts behandlinger.

Betaling sker pr. gang. De første 4 gange til fuld pris, og ved sidste gang reduceres hele rabat beløbet.

Der kan købes Garshan drænerende creme fra Lakhsmi i forbindelse med behandling.

Lymfedrænage

Lymfesystemet er kroppens rensevæske. Kredsløbet fungerer bl.a. ved bevægelse.

Ved sygdom eller for lidt bevægelse kan kredsløbet forringes, og der kan dannes hævelser; typisk i arme og ben.

Dr. Vodder (dansk læge, bosiddende i Frankrig i 1930'erne) fandt ud af en speciel teknik til at aktivere lymfesystemet; Lymfedrænage.

En kropslymfedrænage tager 60 minutter, ansigtslymfedrænagen tager 30 minutter, og man kan vælge at tage både krop og ansigt 90 minutter. Drænagen er uden olie, men afsluttes ofte med Garshan Dren Creme.

Det er en utrolig behagelig og blid form for behandling, og man følder sig typisk let og afslappet allerede efter 1. behandling.

Eftervirkninger kan ske efter 1. behandling, men sker oftest efter 2. eller 3. behandling. Affaldstoffer udskilles ved urin, og det kan være mørkere og mere ildelugtende end normalt.

Drænage kan anbefales til stort set alt:

 • Cancer patienter, der evt. har fået fjernet lymfer og afsluttet behandling
 • Migræne eller anden hovedpine
 • Gigt
 • Væske ophobning i forbindelse med mensturation og menstruationssmerter
 • Hævede ben, arme og fingre
 • Bihulebetændelse
 • Stress
 • Graviditet
 • Efterfødselsbehandling
 • Efter operation
 • Ødemer
 • Generel styrkelse af immunforsvar - forebyggelse af f.eks. influenza og allergi
 • Velvære

Ansigtslymfedrænage

Ligesom kropsdrænagen bruges ansigtsdrænagen også til at mindske ophobning ved f.eks. allergi, bihulebetændelse, slankekure, infektionssygdomme, transportsyge mv. Ansigtslymfedrænagen kaldes også for "ansigtsløftning uden kniv".

Behandling tager 30 minutter.

Lipødem

Der er ingen tvivl om, at jo før man kommer i gang med lymfedrænage efter operation, jo bedre. I mange andre lande er lymfedrænagen en del af operationen, men desværre er Danmark ikke nået så langt.

M henvendte sig i min klinik efter en Lipødem operation i nedre ben. M blev opereret om tirsdagen i Tyskland og havde første behandling i min klinik lørdag middag!

…og så sådan ud: (Se billeder nederst på siden)

Man laver ikke denne operation i Danmark, og derfor valgte M at blive opereret i Tyskland, og har selv betalt for dette. Ud over det, skal man også være opmærksom på, at der er udgifter til støttebukser, og efterfølgende støttestrømper, som skal laves efter mål.

Men det er måske værd at vide for andre at denne mulighed foreligger. Der er typisk 7-12 måneders ventetid, men først skal man til konsultation, hvor man finder ud af om man har lipødem eller om det er almindeligt fedt.

Ved almindeligt fedt, vil man ved slankekure kunne tabe sig, men ikke i tilfældet af lipødem. Her er kun operation en løsning; dog tabte M under sit 6 ugers forløb med drænagen, 4 cm ved øvre ben; som formentlig skal opereres til foråret, da man tager det i 2 tempi.

M havde et behandlingsforløb over 6 uger med lymfedrænage krop. Hver behandling tager 1 time. Det er en meget mild form for behandling, og selv om man er nyopereret, kan det sagtens lade sig gøre, og har en god effekt:

 

 

Mommy Makeover

Jeg har stor erfaring med kunder, der er opereret i Lithauen, Tyrkiet og Danmark.

"Mommy Makeover" kan være operation af mave, lår og bryster, men uanset hvor stort et indgreb der bliver lavet, vil der typisk for alle dannes væske i kroppen.

Lymfedrænagen hjælper til at få kroppen til at slappe af, komme af med det overskydende væske samt hele blå mærker hurtigere. 

Akne

Uren hud og akne er et stort problem for mange unge.

Det kan skyldes rigtig mange ting: kost, rygning, for lidt motion og er formentlig også arveligt.

S er 26 år, og har af sin læge fået ordineret A-vitaminer på recept. samtidig med, har S været i min klinik 5 gange, og har fået både lymfedrænage (som går ind og påvirker kroppens rensningsproces) og har også fået Cupping Terapi, som går ind og fjerner toksiner (affaldsstoffer) i kroppen.

Før
Før
Efter 5. behandling
Efter 5. behandling
Cupping Terapi
Cupping Terapi
Før
Før
Efter 5. behandling
Efter 5. behandling
Før
Før
Efter
Efter
5 dage efter operationen
5 dage efter operationen
5 dage efter operationen
5 dage efter operationen
Før - og efter 12 dage
Før - og efter 12 dage
Før - og efter 7 uger
Før - og efter 7 uger

Del siden